MENÜ

Pe Zo Hús
Tradíció és Igényesség

“Nem akkor alkottál tökéleteset, ha már nem tudsz mit hozzátenni, hanem ha már nem tudsz mit elvenni belőle.” (Antoine de Saint-Exupéry)

 

18 év leforgása alatt a Pe-Zo Hús vevőköreinek száma egyre csak bővült. És mára már igen szép partner kört tudhat magáénak. Persze kiválló minőségű termék, megbízhatóság, reális ár, az üzletkötő k közvetlensége nélkül mindez nem szélesedhetett volna ki.

A termékek a vevők minőségi elégedettsége érdekében szigorú gyártási folyamaton mennek keresztül. Ezeket a szigorú előírásokat tartalmazzák a gyártmánylapok. Ezek a dokumentumok a hatóság által elbírált okmányok, melyek a termék minőségét, összetételét, gyártási folyamatát határozzák meg. A feldolgozásra kerülő segédanyagok az üzem raktárában oly módon kerülnek be, hogy a mindenkori előírásoknak a minőségi bizonyítvánnyal maximálisan megfelelnek. A termékek gyártási folyamatát visszamenőleg is le lehet követni. Mivel, a cégen belül egy úgynevezett "alapanyag nyomon követését" vezeti az erre a feladatra kijelölt személy.

Cégünk a HACCP munkatársával együtt tökéletesíti termékei gyártását illetve tárolását. Ezen személy sokat segít, hogy az üzem a HACCP-ben felsorolt kritériumoknak mindenkor eleget tegyen.

 

Az anyagi, tárgyi illetve a személyi feltételek optimális összehangolása esetén lehetőségünk van a jó minőségű termék előállítására.

 

 

 

Szavazás

Ön elégedett új honlapunkkal?
Nem
Igen, de még van mit csiszolni
Igen
Asztali nézet